Hållbara och naturnära badrum - en trend för framtiden

En trend som kommer vara av betydelse de kommande åren är att inreda badrummen med en hållbar och naturnära design som har en personlig prägel. Detta innebär att man tar in naturen i valet av material, kulörer och formspråk för att skapa ett badrum som både är vackert och funktionellt.

För att skapa ett badrum som är hållbart bör man välja material som är återvinningsbara eller biologiskt nedbrytbara. Exempel på detta är trä, sten och keramik. Dessa material är inte bara miljövänliga utan ger också en tidlös och naturlig känsla till badrummet. Att använda återvunnet material är också ett bra alternativ, såsom återvunnen glas eller återvunnen metall.

Att välja tidlösa designelement i badrummet kommer också att bidra till att skapa en hållbar stil som inte behöver bytas ut i framtiden. Att välja enkelhet och funktionella detaljer ger en modern och tidlös känsla till badrummet. Färgerna kan också väljas med hänsyn till naturen, såsom varma jordfärger eller svala blå nyanser som ger ett lugnt och avkopplande intryck.

Att lägga till personliga detaljer i badrummet kan också hjälpa till att skapa en naturnära och personlig prägel. Det kan vara en växt, en vacker sten eller en trädetalj som ger badrummet karaktär och personlighet. Detta ger också möjlighet att visa upp sin personliga stil och skapa ett unikt badrum som passar ens egna preferenser.

Sammanfattningsvis är det tydligt att den framtida trenden är att inreda badrummet med en hållbar och naturnära design. Att välja återvinningsbara material, tidlösa designelement och personliga detaljer kan hjälpa till att skapa ett badrum som är både vackert och funktionellt. Med dessa element kan man skapa ett badrum som passar ens egna preferenser och ger en känsla av harmoni och avkoppling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Boka gratis offertbesök

Generella

BVEAB startades år 2009 och vi renoverar idag över 250 Badrum, Kök och Helrenoveringar i Stor Stockholm varje år. I snitt skriver en ny kund på kontrakt med BVEAB varje dag, detta innebär att varje månad slutför vi 30 olika hushåll i Stor Stockholm. 

Vi lämnar intyg och protokoll på plattsättning, tätskikt, el och vvs. Varierar på typ av arbete.

Samtliga våra projekt utförs och leds av våra egna anställda. Vid enstaka och ovanliga uppdrag kan UE komma anlitas. Te.x  avancerade ventilations och el-arbeten.

Vi är stolta med våra referenser och lämnar gärna kontaktuppgifter vid behov. Vi ber er att ha förståelse för våra referenser och kontakta dem på bekväma tider.

Förlopp

Att få ett offertförslag från oss är kostnadsfri och är ej bindande. Vi anpassar våra offertförslag enligt kundens önskemål och ser till att kund får ett komplett offertförslag för arbetskostnaden. Vi lämnar dock aldrig offert för materialkostnader. Allt du behöver göra är att meddela oss en tid som passar dig att vi kommer på besök.

Boka gratis offertbesök här.

Kunden är viktigast! Vi går alltid igenom prisuppgifter med Er innan vi sätter igång med arbetet. Vi lägger stor vikt på att dina önskemål just ska bli som du vill ha det. Vi hoppas på ett gott och nära samarbete där både ni och vi är med hela vägen, från ritning till inflytning.

Butik och inköpsställen är bland annat: Easy Room

Självklart vill du inte betala slutfaktura innan arbetet är klart och vi har gjort en genomgång av slutfört arbete tillsammans, därför skickar vi ingen slutfaktura innan du är nöjd och vi tillsammans har gått igenom slutfört arbete. När du är nöjd så är vi nöjda 🤝

Projekt

Vanligtvis behöver vi ca 2 veckor för planering av projektstart från det att ni har godtagit offerten. 

Ja, vi har alltid ett extra team som är redo för att starta akuta projekt.

Projektansvarig.

Bokar in startdatum, går igenom detaljer och är ansvarig över projektet.

Platschef.

Ansvarar över arbetet och inköp, daglig kommunikation med dig som kund.

När renoveringen är slutförd, gås renoveringen igenom av dig och platschefen. Vi går igenom detaljer, vad som har utförts och försöker i bästa fall att hitta skönetsfel, som i sådant fall kan lösas omgående eller inom kortast möjliga tid. Vi ser till att renoveringen är funktionellt, att allt enligt uppdrag är slutfört och kan sättas i bruk.

Cookie inställningar

Vi vill vara transparenta om de uppgifter vi och våra partners samlar in och hur vi använder dem, så att du på bästa sätt kan utöva kontroll över dina personuppgifter. För mer information, se vår sekretesspolicy.

Information vi samlar in

Vi använder denna information för att förbättra prestandan och upplevelsen för våra webbplatsbesökare. Detta inkluderar att förbättra sökresultaten, visa mer relevant innehåll och reklammaterial, bättre kommunikation och förbättrad webbplatsprestanda.

 

Information om cookies

Vi använder följande viktiga och icke-nödvändiga cookies för att bättre förbättra din övergripande webbupplevelse. Våra partners använder cookies och andra mekanismer för att koppla dig till dina sociala nätverk och skräddarsy annonser för att bättre matcha dina intressen.

Du kan göra dina val genom att tillåta kategorier av cookies genom att använda respektive aktiveringsknappar. Viktiga cookies kan inte avvisas eftersom vissa grundläggande webbplatsfunktioner inte skulle fungera utan dem.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din onlineupplevelse, låta dig dela innehåll på sociala medier, mäta trafik till denna webbplats och visa anpassade annonser baserat på din surfaktivitet.