Totalentrepread i Stockholm

Ett hem ska vara en plats för stillhet och ro, ett hem dÀr man kan koppla av med familj och vÀnner efter en lÄng dag. Att genomföra en totalrenovering i Stockholm kan dÀremot bli till en stressfylld historia, med allt frÄn hantverkare som inte dyker upp till felaktigt monterade inredning. För att fÄ ditt drömhem och kunna koppla av under arbetets gÄng Àr det oss pÄ BVEAB du ska vÀnda dig till.

Vi tar hand om hela arbetet- frÄn rivning till nytt fÀrdigt projekt. Era specifika projektledare finns med frÄn dag ett och genom hela projektet.

Boka gratis offertbesök under 35 sekunder hÀr

Renovering, ombyggnad eller tillbyggnation

Letar du efter renoveringstjÀnster i Stockholm?  VÄra experter pÄ totalrenovering tillhandahÄller skrÀddarsydda lösningar för att göra ditt hem till ett konstverk du kommer att bli kÀr i.

FrĂ„n planering och design, genom materialval och konstruktion erbjuder BVEAB kompletta renoveringstjĂ€nster skrĂ€ddarsydda efter dina preferenser, stil och budget. VĂ„r unika instĂ€llning till totalrenovering kommer att göra resan enklare och smidigare för dig. Följ med oss ​​pĂ„ din lyxiga totalrenoveringsupplevelse, med start nu.

Christoffer Lindgren
LĂ€s mer
Fick hembesök och offert inom 48h. Helrenoverade mindre badrum ink dusch. Hela arbetet hade troligtvis gjorts klart inom 14 dagar om inte pga material-förseningar (duschdörr etc). Jag blev positivt överraskad av hur företaget efter bÀsta förmÄga anpassade sig utifrÄn förseningar av det material jag bestÀllt. Mindre missuppfattning kring placering utav handdukstork ÄtgÀrdades snabbt utan mothugg eller komplikationer. Rekommenderas
Ebba Brage
LĂ€s mer
Otroligt smidiga och duktiga! Dom gjorde om hela vÄrt badrum pÄ kortare tid Àn vad som var sagt. 2,5 vecka för totalrenovering av vÄrt badrum. Inget slarvjobb heller utan riktigt fint och noga genomfört. VÀldigt Serviceminded personal som alltid svarade snabbt. Skulle rekonemdera dem till alla jag kÀnner! Kommer anlite dem igen! /Ebba
Danielle Barsoum
LĂ€s mer
Vi gjorde en totalrenovering av vÄrt hus pÄ 145 kvm inklusive kök, 2 badrum, tvÀttstuga och byta av alla golv, mÄleri av tak, vÀggar, trappor, hela rubbet helt enkelt och de var snabbare Àn avtalat, hur pÄlitliga som helst och tillmötesgÄende. Allt blev exakt som vi önskade och 1 Är senare svarar de fortfarande och kommer för att ÄtgÀrda exempelvis sprickor i fÀrg. Vi har rekommenderat dem för flera som Àven de varit hur nöjda som helst. Rekommenderas varmt!
Tajdin Flemström
LĂ€s mer
Extremt nöjd med det arbetet grabbarna utförde. Snabba, trevliga och kunniga inom badrum. Kom med förbÀttringsförslag och gjorde hela badrummet bÀttre Àn det vi tÀnkte. Kommer absolut anlita de i framtiden om tillfÀlle ges.
Manuel Villegas
LĂ€s mer
Vi anvÀnde företaget för helrenovering av radhus ink badrum. Företaget levererar hög kvalité bland majoriteten av deras arbetare. Vi Àr mycket nöjda med slutresultatet och hade garanterat anvÀnt dem igen.
Nathalie L
LĂ€s mer
Tidseffektiv renovering av badrum med mycket fint resultat! Bra och enkel kommunikation genom hela processen, vilket underlÀttar vid frÄgor, tillÀgg eller önskemÄl om Àndringar under byggtiden. Extra plus att det Àr en och samma person att hÄlla kontakt med Àven om det Àr ett team av olika professioner som utför arbetet. Stort tack ocksÄ för flexibla servicelösningar vid emottagande och upphÀmtning av badrumsinredningen! Företaget rekommenderas varmt!
Previous
NĂ€sta

Totalentreprenör med helhetslösningar ✅

Som totalentreprenör med mÄnga Ärs erfarenhet av totalrenoveringar vet vi hur viktigt det Àr att renovering av lÀgenhet eller hus blir korrekt utförd. Med nÀrmare 30 medarbetare genomför vi högkvalitativa renoveringar av bostad i Stockholm dÀr vi tar hand om allt, frÄn nedmontering av det gamla inredningen till planlösning och montering av det nya. VÄra specialutbildade hantverkare installerar och monterar allt frÄn nytt kök till nytt golv. Du fÄr Àven en personlig projektledare som Àr med hela vÀgen frÄn dag ett och ger dig full insyn i totalrenoveringen.

FĂ„ ditt drömhem ✅

FÄ det hem du alltid har drömt om och höj vÀrdet pÄ ditt hus eller lÀgenhet. Oavsett om du vÀljer att totalrenovera ditt hus eller lÀgenhet eller om du endast vill ha nytt kök stÄr vÄrt team redo att hjÀlpa just dig.

Garanti med kvalitetsdokument ✅

Efter slutfört arbete fĂ„r du ett kvalitetsdokument som ger 10 Ă„rs garanti pĂ„ utfört arbete. Du behöver dĂ€rmed inte oroa dig för fukt- eller vattenskador efter ett par Ă„r, som en av marknadens mest avancerade byggföretag Ă€r vi noga med att göra om badrum dĂ€r allt Ă€r korrekt utfört – frĂ„n fallet pĂ„ badrumsgolvet till vvs och el. Med oss behöver du inte heller oroa dig för alltför kostsamma renoveringar, vi Ă€r noga med att hĂ„lla nere priset.

Tryggt, pÄligtligt och ansvarsfullt

Snabb, detaljerad och tydlig offert med fast pris. En projektchef och en platschef pĂ„ ditt projekt, inget lĂ€mnas Ă„t sidan. Vi Ă€r inte nöjda förrĂ€n du Ă€r nöjd.​

I branschen
+ 15 Ă„r
Badrum per Ă„r
286
Nöjda kunder
821 +

Certifierade för vĂ„tutrymmen ✅

SjÀlvklart Àr vi certifierade inom och anslutna till ByggkeramikrÄdets branschregler (BKR) vad gÀller vÄtutrymmen. NÄgot som innebÀr och sÀkerstÀller att alla arbeten utförs fackmÀssigt enligt ByggkeramikrÄdets branschregler för vÄtrum (BBV). Utöver ett utvecklat sÀkerhetstÀnk har vi ocksÄ ett personalfokus dÀr vi vÀrnar om vÄra anstÀllda och deras hÀlsa. 

VÄr personal utbildas Àven kontinuerligt för att hÄlla sig ajour och bÄde vÄra hantverkare som plattsÀttare innehar sjÀlvfallet de behörigheter och certifikat som behövs för att genomföra din badrumsrenovering i Nacka. DÀrför kan du kÀnna dig trygg med att anlita oss!

Karta över vÄra referenser i Stor Stockholm

BVEAB har alltid lösningen för din badrumsrenovering – oavsett vilken storlek det handlar om, vilket material eller vilken stil du vill ha. Ta gĂ€rna ett titt pĂ„ vĂ„rt galleri över jobb vi tidigare utfört och fĂ„ inspiration till ditt drömbadrum.

Vi har renoverat alla typer av badrum och vÄr erfarenhet gör processen lÀttare för dig, dÄ vi utifrÄn tidigare projekt kan leda dig pÄ den bÀsta och mest effektiva vÀgen till ett lyckat slutresultat.

Vi vill att du ska bli riktigt nöjd och kÀnna dig helt trygg med din badrumsrenovering. DÀrför har vi pÄ BVEAB vÄr egen trygghetsgaranti. Den kostar inget extra och innehÄller alla dem viktiga punkter du kan önska för att slippa praktiska eller ekonomiska överraskningar nÀr du renoverar ditt badrum.

Loading map...

Loading

PĂ„litligt och Tryggt sedan 2009

Ägna lite mer tid Ă„t familjen, vĂ€nnerna och dina fritidsaktiviteter och lĂ„t oss ta hand om alla trĂ„kiga mĂ„sten som renovering innebĂ€r. Årligen renoverar vi över 300 badrum, kök och totalrenoveringar under snart 20 Ă„rs tid.

PĂ„litligt och Tryggt sedan 2009

Ägna lite mer tid Ă„t familjen, vĂ€nnerna och dina fritidsaktiviteter och lĂ„t oss ta hand om alla trĂ„kiga mĂ„sten som renovering innebĂ€r. Årligen renoverar vi över 300 badrum, kök och totalrenoveringar under snart 20 Ă„rs tid.

Boka ett offertbesök 📅

Varmt vÀlkomna att boka ett kostnadsfritt offertbesök. Du kan Àven boka ett digital videomöte om det passar dig bÀttre. Vi skickar dig en lÀnk till ett videosamtal dÀr vi kan gÄ igenom ditt badrum.

Boka gratis offertbesök

Generella

BVEAB startades Är 2009 och vi renoverar idag över 250 Badrum, Kök och Helrenoveringar i Stor Stockholm varje Är. I snitt skriver en ny kund pÄ kontrakt med BVEAB varje dag, detta innebÀr att varje mÄnad slutför vi 30 olika hushÄll i Stor Stockholm. 

Vi lÀmnar intyg och protokoll pÄ plattsÀttning, tÀtskikt, el och vvs. Varierar pÄ typ av arbete.

Samtliga vÄra projekt utförs och leds av vÄra egna anstÀllda. Vid enstaka och ovanliga uppdrag kan UE komma anlitas. Te.x  avancerade ventilations och el-arbeten.

Vi Àr stolta med vÄra referenser och lÀmnar gÀrna kontaktuppgifter vid behov. Vi ber er att ha förstÄelse för vÄra referenser och kontakta dem pÄ bekvÀma tider.

Förlopp

Att fÄ ett offertförslag frÄn oss Àr kostnadsfri och Àr ej bindande. Vi anpassar vÄra offertförslag enligt kundens önskemÄl och ser till att kund fÄr ett komplett offertförslag för arbetskostnaden. Vi lÀmnar dock aldrig offert för materialkostnader. Allt du behöver göra Àr att meddela oss en tid som passar dig att vi kommer pÄ besök.

Boka gratis offertbesök hÀr.

Kunden Àr viktigast! Vi gÄr alltid igenom prisuppgifter med Er innan vi sÀtter igÄng med arbetet. Vi lÀgger stor vikt pÄ att dina önskemÄl just ska bli som du vill ha det. Vi hoppas pÄ ett gott och nÀra samarbete dÀr bÄde ni och vi Àr med hela vÀgen, frÄn ritning till inflytning.

Butik och inköpsstÀllen Àr bland annat: Easy Room

SjĂ€lvklart vill du inte betala slutfaktura innan arbetet Ă€r klart och vi har gjort en genomgĂ„ng av slutfört arbete tillsammans, dĂ€rför skickar vi ingen slutfaktura innan du Ă€r nöjd och vi tillsammans har gĂ„tt igenom slutfört arbete. NĂ€r du Ă€r nöjd sĂ„ Ă€r vi nöjda đŸ€

Projekt

Vanligtvis behöver vi ca 2 veckor för planering av projektstart frÄn det att ni har godtagit offerten. 

Ja, vi har alltid ett extra team som Àr redo för att starta akuta projekt.

Projektansvarig.

Bokar in startdatum, gÄr igenom detaljer och Àr ansvarig över projektet.

Platschef.

Ansvarar över arbetet och inköp, daglig kommunikation med dig som kund.

NÀr renoveringen Àr slutförd, gÄs renoveringen igenom av dig och platschefen. Vi gÄr igenom detaljer, vad som har utförts och försöker i bÀsta fall att hitta skönetsfel, som i sÄdant fall kan lösas omgÄende eller inom kortast möjliga tid. Vi ser till att renoveringen Àr funktionellt, att allt enligt uppdrag Àr slutfört och kan sÀttas i bruk.

Cookie instÀllningar

Vi vill vara transparenta om de uppgifter vi och vÄra partners samlar in och hur vi anvÀnder dem, sÄ att du pÄ bÀsta sÀtt kan utöva kontroll över dina personuppgifter. För mer information, se vÄr sekretesspolicy.

Information vi samlar in

Vi anvÀnder denna information för att förbÀttra prestandan och upplevelsen för vÄra webbplatsbesökare. Detta inkluderar att förbÀttra sökresultaten, visa mer relevant innehÄll och reklammaterial, bÀttre kommunikation och förbÀttrad webbplatsprestanda.

 

Information om cookies

Vi anvÀnder följande viktiga och icke-nödvÀndiga cookies för att bÀttre förbÀttra din övergripande webbupplevelse. VÄra partners anvÀnder cookies och andra mekanismer för att koppla dig till dina sociala nÀtverk och skrÀddarsy annonser för att bÀttre matcha dina intressen.

Du kan göra dina val genom att tillÄta kategorier av cookies genom att anvÀnda respektive aktiveringsknappar. Viktiga cookies kan inte avvisas eftersom vissa grundlÀggande webbplatsfunktioner inte skulle fungera utan dem.

Den hÀr webbplatsen anvÀnder cookies för att förbÀttra din onlineupplevelse, lÄta dig dela innehÄll pÄ sociala medier, mÀta trafik till denna webbplats och visa anpassade annonser baserat pÄ din surfaktivitet.