Badrumsrenovering

Vi tar hand om hela arbetet- från rivning till nytt färdigt badrum. Era specifika projektledare finns med från dag ett och genom hela projektet.

Vi har renoverat alla typer av badrum och vår erfarenhet gör processen lättare för dig, då vi utifrån tidigare projekt kan leda dig på den bästa och mest effektiva vägen till ett lyckat slutresultat.

Vi vill att du ska bli riktigt nöjd och känna dig helt trygg med din badrumsrenovering. Därför har vi på BVEAB vår egen trygghetsgaranti. Den kostar inget extra och innehåller alla dem viktiga punkter du kan önska för att slippa praktiska eller ekonomiska överraskningar när du renoverar ditt badrum.

Så länge håller ett badrum

Hur lång livslängd ett badrum har beror på flera olika faktorer. Just badrummet är extra viktigt att hålla uppsikt över och renovera i god tid.

Badrumsdesign, ombyggnad och renovering

Letar du efter badrumsrenoveringstjänster i Stockholm?  Våra experter på badrumsrenovering tillhandahåller skräddarsydda lösningar för att göra ditt utrymme till ett konstverk du kommer att bli kär i.

Från planering och design, genom materialval och konstruktion erbjuder BVEAB kompletta renoveringstjänster skräddarsydda efter dina preferenser, stil och budget. Vår unika inställning till badrumsrenovering kommer att göra resan enklare och smidigare för dig. Följ med oss ​​på din lyxiga badrumsrenoveringsupplevelse, med start nu.

Hos BVEAB kan du anlita en projektledare som förverkligar ditt nya badrumsprojekt.

Med oss är du i trygga händer

Vi har över tjugo års erfarenhet av badrumsrenoveringar och med oss är du i trygga händer. En badrumsrenovering är komplex men vi hjälper dig att göra hela processen enkel. Vi hjälper dig från start till mål och är med och förverkligar ditt drömbadrum.

När allt är klart så får du kvalitetsdokument, vilket bara kan utfärdas av oss, som är ett våtrumsbehörigt företag. Många företag kommer och går men BVEAB har funnits i 20 år.

Tryggt, påligtligt och ansvarsfullt

Snabb, detaljerad och tydlig offert med fast pris. En projektchef och en platschef på ditt projekt, inget lämnas åt sidan. Vi är inte nöjda förrän du är nöjd.​

+ 15 år
I branschen
286
Badrum per år
821 +
Nöjda kunder

Certifierade för våtutrymmen

Självklart är vi certifierade inom och anslutna till Byggkeramikrådets branschregler (BKR) vad gäller våtutrymmen. Något som innebär och säkerställer att alla arbeten utförs fackmässigt enligt Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BBV). Utöver ett utvecklat säkerhetstänk har vi också ett personalfokus där vi värnar om våra anställda och deras hälsa. 

Vår personal utbildas även kontinuerligt för att hålla sig ajour och både våra hantverkare som plattsättare innehar självfallet de behörigheter och certifikat som behövs för att genomföra din badrumsrenovering i Nacka. Därför kan du känna dig trygg med att anlita oss!

Vi utför all typ av badrumsrenovering i Nacka! Hur kan vi hjälpa just dig?

Titta på våra tidigare utförda renoveringar

BVEAB har alltid lösningen för din badrumsrenovering – oavsett vilken storlek det handlar om, vilket material eller vilken stil du vill ha.

Ta gärna ett titt på vårt galleri över jobb vi tidigare utfört och få inspiration till ditt drömbadrum.

Du är välkommen att kontakta oss redan idag via mejl, telefon eller varför inte genom ett besök i vårt kontor i centrala Stockholm. Där kan vi gå igenom olika lösningar vi tidigare arbetat fram och där finner du inspiration för alla sorters badrum.

Boka ett kostnadsfritt platsbesök

Från kostnadsfri offert & platsbesök till färdigt projekt – allt genom en och samma lokala byggföretag i Stockholm. Varmt välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök inför ditt nästa renoveringsprojekt i Stockholm!

Boka ett kostnadsfritt platsbesök

Från kostnadsfri offert & platsbesök till färdigt projekt – allt genom en och samma lokala byggföretag i Stockholm. Varmt välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök inför ditt nästa renoveringsprojekt i Stockholm!
 

Boka ett digitalt möte

Är du intresserad av ett nytt renoveringsprojekt, du kanske är nyfiken på hur stor kostnaden blir eller har andra frågor – välkommen att boka ett digitalt möte med oss!
 

Behöver du hjälp?

Ring eller mejla oss så hjälper vi dig. Du kan också kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret nedan.

Boka gratis offertbesök