Markarbeten i Stockholm

Vi är erfarna inom  markarbeten i Stockholm med fokus på att skapa vackra och funktionella utomhusmiljöer. Vi erbjuder tjänster inom altan- och trädäcksbyggnation, stenläggning och dränering, och har en passion för att leverera kvalitet och enastående kundservice. Med våra duktiga medarbetare och lång erfarenhet inom branschen, garanterar vi att din trädäck, altan eller din stenläggning blir exakt som du har tänkt dig. Kontakta oss idag för att diskutera dina markarbetesbehov i Stockholm.

 

Boka gratis offertbesök under 35 sekunder här

Kvalitetsaltaner & trädäck byggda för ditt hem i Stockholm

Skapa en plats för uppskattade utomhusstunder med hjälp av vårt byggföretag. Vi är specialiserade på att bygga drömaltaner som är både stilfulla och hållbara. Vårt team är dedikerade till att leverera altaner & trädäck i Stockholm som uppfyller dina förväntningar och behov. Låt oss hjälpa dig att skapa en plats där du kan njuta av det goda livet.

Christoffer Lindgren
Läs mer
Fick hembesök och offert inom 48h. Helrenoverade mindre badrum ink dusch. Hela arbetet hade troligtvis gjorts klart inom 14 dagar om inte pga material-förseningar (duschdörr etc). Jag blev positivt överraskad av hur företaget efter bästa förmåga anpassade sig utifrån förseningar av det material jag beställt. Mindre missuppfattning kring placering utav handdukstork åtgärdades snabbt utan mothugg eller komplikationer. Rekommenderas
Ebba Brage
Läs mer
Otroligt smidiga och duktiga! Dom gjorde om hela vårt badrum på kortare tid än vad som var sagt. 2,5 vecka för totalrenovering av vårt badrum. Inget slarvjobb heller utan riktigt fint och noga genomfört. Väldigt Serviceminded personal som alltid svarade snabbt. Skulle rekonemdera dem till alla jag känner! Kommer anlite dem igen! /Ebba
Danielle Barsoum
Läs mer
Vi gjorde en totalrenovering av vårt hus på 145 kvm inklusive kök, 2 badrum, tvättstuga och byta av alla golv, måleri av tak, väggar, trappor, hela rubbet helt enkelt och de var snabbare än avtalat, hur pålitliga som helst och tillmötesgående. Allt blev exakt som vi önskade och 1 år senare svarar de fortfarande och kommer för att åtgärda exempelvis sprickor i färg. Vi har rekommenderat dem för flera som även de varit hur nöjda som helst. Rekommenderas varmt!
Tajdin Flemström
Läs mer
Extremt nöjd med det arbetet grabbarna utförde. Snabba, trevliga och kunniga inom badrum. Kom med förbättringsförslag och gjorde hela badrummet bättre än det vi tänkte. Kommer absolut anlita de i framtiden om tillfälle ges.
Manuel Villegas
Läs mer
Vi använde företaget för helrenovering av radhus ink badrum. Företaget levererar hög kvalité bland majoriteten av deras arbetare. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och hade garanterat använt dem igen.
Nathalie L
Läs mer
Tidseffektiv renovering av badrum med mycket fint resultat! Bra och enkel kommunikation genom hela processen, vilket underlättar vid frågor, tillägg eller önskemål om ändringar under byggtiden. Extra plus att det är en och samma person att hålla kontakt med även om det är ett team av olika professioner som utför arbetet. Stort tack också för flexibla servicelösningar vid emottagande och upphämtning av badrumsinredningen! Företaget rekommenderas varmt!
Previous
Nästa

Stenläggning i Stockholm: gör din trädgård unik ✅

Stenläggning är en av våra specialiserade tjänster som vi erbjuder i Stockholm. Vi har en dedikerad grupp av medarbetare med en passion för stenläggning, som har den kompetens och erfarenhet som krävs för att leverera högkvalitativa resultat.

Stenläggning kan vara det perfekta valet för en mängd olika projekt, inklusive att skapa en utomhusplats som är praktisk och estetiskt tilltalande. Vårt mål är alltid att använda material och tekniker som är lämpliga för varje specifikt projekt och som garanterar en lång livslängd och en stor hållbarhet.

 

Professionell dränering för bättre markhälsa ✅

Dränering är en viktig del av markarbeten som syftar till att ta bort överflödigt vatten från marken och säkerställa att det inte uppstår fuktskador eller andra problem. Genom att använda en kombination av rör, diken och pumpar tar vi bort det vatten som samlas upp i marken och leder det till en säker plats.

En pålitlig partner för dina bygg- och vvs-behov ✅

Vi har alltid strävat efter att ge våra kunder den fulla stötten de behöver under projektet. Därför har vi valt att gå utöver bara stambyten och relining, och inkludera även bygg- och markanläggningstjänster i vårt erbjudande. Vi accepterar uppdrag från en mängd olika klienter i Stockholm, inklusive organisationer, företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Låt Stambyte Stockholm vara din samarbetspartner för alla dina byggbehov.

Tryggt, påligtligt och ansvarsfullt

Snabb, detaljerad och tydlig offert med fast pris. En projektchef och en platschef på ditt projekt, inget lämnas åt sidan. Vi är inte nöjda förrän du är nöjd.​

I branschen
+ 15 år
Badrum per år
286
Nöjda kunder
821 +

Certifierade för våtutrymmen ✅

Självklart är vi certifierade inom och anslutna till Byggkeramikrådets branschregler (BKR) vad gäller våtutrymmen. Något som innebär och säkerställer att alla arbeten utförs fackmässigt enligt Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BBV). Utöver ett utvecklat säkerhetstänk har vi också ett personalfokus där vi värnar om våra anställda och deras hälsa. 

Vår personal utbildas även kontinuerligt för att hålla sig ajour och både våra hantverkare som plattsättare innehar självfallet de behörigheter och certifikat som behövs för att genomföra din badrumsrenovering i Nacka. Därför kan du känna dig trygg med att anlita oss!

Karta över våra referenser i Stor Stockholm

BVEAB har alltid lösningen för din badrumsrenovering – oavsett vilken storlek det handlar om, vilket material eller vilken stil du vill ha. Ta gärna ett titt på vårt galleri över jobb vi tidigare utfört och få inspiration till ditt drömbadrum.

Vi har renoverat alla typer av badrum och vår erfarenhet gör processen lättare för dig, då vi utifrån tidigare projekt kan leda dig på den bästa och mest effektiva vägen till ett lyckat slutresultat.

Vi vill att du ska bli riktigt nöjd och känna dig helt trygg med din badrumsrenovering. Därför har vi på BVEAB vår egen trygghetsgaranti. Den kostar inget extra och innehåller alla dem viktiga punkter du kan önska för att slippa praktiska eller ekonomiska överraskningar när du renoverar ditt badrum.

Loading map...

Loading

Pålitligt och Tryggt sedan 2009

Ägna lite mer tid åt familjen, vännerna och dina fritidsaktiviteter och låt oss ta hand om alla tråkiga måsten som renovering innebär. Årligen renoverar vi över 300 badrum, kök och totalrenoveringar under snart 20 års tid.

Pålitligt och Tryggt sedan 2009

Ägna lite mer tid åt familjen, vännerna och dina fritidsaktiviteter och låt oss ta hand om alla tråkiga måsten som renovering innebär. Årligen renoverar vi över 300 badrum, kök och totalrenoveringar under snart 20 års tid.

Boka ett offertbesök 📅

Varmt välkomna att boka ett kostnadsfritt offertbesök. Du kan även boka ett digital videomöte om det passar dig bättre. Vi skickar dig en länk till ett videosamtal där vi kan gå igenom ditt badrum.

Boka gratis offertbesök

Generella

BVEAB startades år 2009 och vi renoverar idag över 250 Badrum, Kök och Helrenoveringar i Stor Stockholm varje år. I snitt skriver en ny kund på kontrakt med BVEAB varje dag, detta innebär att varje månad slutför vi 30 olika hushåll i Stor Stockholm. 

Vi lämnar intyg och protokoll på plattsättning, tätskikt, el och vvs. Varierar på typ av arbete.

Samtliga våra projekt utförs och leds av våra egna anställda. Vid enstaka och ovanliga uppdrag kan UE komma anlitas. Te.x  avancerade ventilations och el-arbeten.

Vi är stolta med våra referenser och lämnar gärna kontaktuppgifter vid behov. Vi ber er att ha förståelse för våra referenser och kontakta dem på bekväma tider.

Förlopp

Att få ett offertförslag från oss är kostnadsfri och är ej bindande. Vi anpassar våra offertförslag enligt kundens önskemål och ser till att kund får ett komplett offertförslag för arbetskostnaden. Vi lämnar dock aldrig offert för materialkostnader. Allt du behöver göra är att meddela oss en tid som passar dig att vi kommer på besök.

Boka gratis offertbesök här.

Kunden är viktigast! Vi går alltid igenom prisuppgifter med Er innan vi sätter igång med arbetet. Vi lägger stor vikt på att dina önskemål just ska bli som du vill ha det. Vi hoppas på ett gott och nära samarbete där både ni och vi är med hela vägen, från ritning till inflytning.

Butik och inköpsställen är bland annat: Easy Room

Självklart vill du inte betala slutfaktura innan arbetet är klart och vi har gjort en genomgång av slutfört arbete tillsammans, därför skickar vi ingen slutfaktura innan du är nöjd och vi tillsammans har gått igenom slutfört arbete. När du är nöjd så är vi nöjda 🤝

Projekt

Vanligtvis behöver vi ca 2 veckor för planering av projektstart från det att ni har godtagit offerten. 

Ja, vi har alltid ett extra team som är redo för att starta akuta projekt.

Projektansvarig.

Bokar in startdatum, går igenom detaljer och är ansvarig över projektet.

Platschef.

Ansvarar över arbetet och inköp, daglig kommunikation med dig som kund.

När renoveringen är slutförd, gås renoveringen igenom av dig och platschefen. Vi går igenom detaljer, vad som har utförts och försöker i bästa fall att hitta skönetsfel, som i sådant fall kan lösas omgående eller inom kortast möjliga tid. Vi ser till att renoveringen är funktionellt, att allt enligt uppdrag är slutfört och kan sättas i bruk.

Cookie inställningar

Vi vill vara transparenta om de uppgifter vi och våra partners samlar in och hur vi använder dem, så att du på bästa sätt kan utöva kontroll över dina personuppgifter. För mer information, se vår sekretesspolicy.

Information vi samlar in

Vi använder denna information för att förbättra prestandan och upplevelsen för våra webbplatsbesökare. Detta inkluderar att förbättra sökresultaten, visa mer relevant innehåll och reklammaterial, bättre kommunikation och förbättrad webbplatsprestanda.

 

Information om cookies

Vi använder följande viktiga och icke-nödvändiga cookies för att bättre förbättra din övergripande webbupplevelse. Våra partners använder cookies och andra mekanismer för att koppla dig till dina sociala nätverk och skräddarsy annonser för att bättre matcha dina intressen.

Du kan göra dina val genom att tillåta kategorier av cookies genom att använda respektive aktiveringsknappar. Viktiga cookies kan inte avvisas eftersom vissa grundläggande webbplatsfunktioner inte skulle fungera utan dem.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din onlineupplevelse, låta dig dela innehåll på sociala medier, mäta trafik till denna webbplats och visa anpassade annonser baserat på din surfaktivitet.