Anlita Bygg Vvs El Stockholm AB för professionell och ansvarsfull hjälp

Badrumsrenovering, Köksrenovering eller Totalrenovering? Vi tar hand om hela arbetet- från rivning till nytt färdigt projekt så att du kan koppla av.

Önskar du att du kunde ägna lite mer tid åt familjen, vännerna och dina fritidsaktiviteter, i stället för alla tråkiga måsten så som nybyggnation och renovering? Vänd dig i så fall till oss på BVEAB!

Se alla omdömen för Bygg Vvs El Stockholm AB på Offerta.se

Vi gör det enkelt för dig

1.

Boka Offertbesök nu

Flexibla och anpassar oss efter våra kunder för offertbesök, boka här

2.

Offertgodkännande 

Ni bekräftar godkänd offert via mail

3.

Projektstart

Projekt kan påbörjas ca 7 dagar efter godkänd offert

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Vi tar hand om hela arbetet- från rivning till nytt färdigt badrum. Era specifika projektledare finns med från dag ett och genom hela projektet. Ett kvalitetsdokument som ger 10 års garanti på utfört arbete lämnas alltid efter slutfört arbete. Vårt team står redo för att leverera dig en perfekt badrumsrenovering.

Läs mer

Köksrenovering

Köksrenovering

Vi tar hand om om din köksrenovering hela vägen in i mål. Era specifika projektledare finns med från dag ett och genom hela köksrenoveringen. Vi tar hela ansvaret för jobbet med allt från plattsättning, VVS, el-arbete, inredning till planlösning för köket.

Läs mer

Totalrenovering

Att välja rätt totalentreprenör för din totalrenovering är viktigt. Med närmare 30 medarbetare, specialiserade hantverkare och en effektiv organisation kan vi alltid erbjuda våra kunder hög kvalitet och rätt resurser inom totalentreprenad.

Läs mer