Butiker

Bauhaus

BAUHAUS introducerade konceptet "allt-under-ett-tak" 1960, då det första byggvaruhuset öppnade i Mannheim i Tyskland. Innan dess var såväl gör-det-självare och professionella hantverkare tvungna att leta i flera olikaspecialbutiker efter ordentliga verktyg och bra material till hus och trädgård. Nu kunde de hitta allt från borrmaskiner till växter och dessutom både VVS och färg under samma tak. BAUHAUS-konceptet var alltså helt unikt.


 

Dahl

 

Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen, med snart 100 års erfarenhet. Vår verksamhet omfattar även Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla.


 

a-big

 Ahlsell är det ledande tekniska handelsbolaget i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Ahlsell erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom produktområdena VS, El och Verktyg & Maskiner.

 


 

lunda_logoLundagrossisten har genom åren förändrat den Svenska VVS-branschen genom att erbjuda alla rörfirmor en hög servicenivå. Via bl.a. hög leveranssäkerhet, ett rättvist och enkelt pris/rabattsystem har det t.ex. inte krävts att rörfirmorna måste ha en duktig förhandlare för att få köpa sitt VVS-material till rätt pris.


 

HornbachHORNBACH-koncernen är en av Europas största aktörer inom bygg- och trädgårdsmarknad. Som enda börsnoterade familjeföretag inom Gör-Det-Själv-sektorn kan HORNBACH se tillbaka på en mycket framgångsrik expansion, som sträcker sig över hela fem generationer.


 

KakeldaxgruppenVi finns lite närmare med butiker och kakel över hela Sverige som vi marknadsför och säljer till kakelsättare, byggare, arkitekter och konsumenter genom Stigs Kakel med rötterna i väst, Kakelcentralen med rötterna i syd och Kakeldax med rötterna i Stockholms-regionen.


 

 


 

konradsson

Vår fascination för kakel upphör aldrig. Ett bränt, hårt material, men ändå så levande, varmt, vackert och fullt av stämning. Det vi kanske brinner för allra mest är själva mötet med dig som kund. Olika behov, tycke och smak, gör att ingen arbetsdag blir den andra lik och inget badrum, kök eller uteplats heller.


 

krauta

Precis som våra priser är våra arbetsvillkor rättvisa. Som medarbetare har du alltid fullt kollektivavtal och en organisation i ryggen som du kan lita på, och som litar på dig. Är du en av våra samarbetspartners så ska du veta att du är i trygga händer. Vi ser nämligen hederliga villkor som en grundsten i en relation såväl som i ett långsiktigt företagande.


 

ksKakelspecialisten är marknadens ledande företag inom kakel och badrumsinredningar. Vi som jobbar på Kakelspecialisten är vårt företagsnamn. Vi är specialister på kakel. Vi utbildar oss löpande på de produkter och system vi säljer. Alla säljare har dessutom genomgått Byggkeramikakademin som är en specialinriktad utbildning avseende försäljning av kakel och dess kringliggande produkter. 

 


 

CCHCC Höganäs älskar kakel och klinker i alla dess former!  De keramiska golv- och väggplattorna vi levererar kännetecknas av naturliga råvaror, energisnål produktion, minimal miljöpåverkan vid användning och möjlighet till fullständig återanvändning eller återvinning.